За мен

Здравей! Радвам се, че си тук :)

Създадох Cooks and Bakes, за да се забавлявам. Благодаря на всички, които харесват рецептите ми и натискат бутончето Like. Блогът е личното ми пространство, където споделям вижданията си за храната, пътешествията или всичко, което ме е развълнувало. Всички рецепти са снимани и приготвени от мен. Приготвям предимно десерти, тъй като са ми интересни комбинациите и вкусовете. Обичам печива и да цапам ръцете си с брашно, да усещам аромата на изпечения хляб. Когато не готвя, обичам да прекарвам времето навън с приятели, сред природата, да карам колело или да се грижа за цветята в градината.

В "Споделено" ще откриете впечатленията ми от пътешествия, емоции или нещо, което ме вълнува. В рубриката "Готвим заедно" представям хора, които обичат да готвят и техните изкушаващи предложения. "Полезно" ще ви помогне в откриването на даден продукт и точните мерни единици в кухнята.

Съдържанието е авторско и e лицензирано с Creative Commons Признание-Некомерсиално-Споделяне на споделеното 2.5 България договор. Използването на снимки и публикации без изричното съгласие на автора или посочване на източника с активен линк към него е забранено и непрепоръчително. За всякакви въпроси, свързани с рецептите или ако искаш да използваш част от съдържанието, пиши на dani.dineva@gmail.com.

Отговарям бързо затова не се притеснявай да ме питаш за каквото и да е. Използвай формата за контакт или пиши директно на имейл dani.dineva@gmail.com

Ако харесваш рецептите и искаш да ги споделиш с приятели можеш да ме откриеш във Facebook, Google+, Pinterest или Instagram. Благодаря ти, че ми помагаш заедно за разпространим вкусната и домашна храна.

Аз съм Дани, приятно ми е!

В медиите